zaterdag 19 mei 2012

De eerste stap: zaterdag 21 april in Utrecht

Op een Hollandse lentedag waarin regen en zonneschijn elkaar afwisselden, stapten Yuliya en Hendrik met snelle pas door de Utrechtse binnenstad. De familie en getuigen hadden moeite het tempo bij te houden, maar bij het stadhuis was de groep toch weer compleet en op tijd voor de ceremonie.


Bij het stadhuis was het vorige bruidspaar nog maar net klaar met de foto's, dus tussen de rozenblaadjes van deze ceremonie was het de kans voor de laatste foto als ongetrouwd koppel.


Trouwambtenaar Marloes nam uitgebreid de tijd om de familie en getuigen welkom te heten en vervolgens een speech af te steken op welke wijze Yuliya en Hendrik elkaar hebben ontmoet.


Het was duidelijk dat Marloes de aandacht van de zaal wist vast te houden, zelfs voor de familie zaten er voldoende nieuwe feiten bij in de voordracht.


Het tempo bleef behoorlijk hoog en al snel was het tijd voor het ja-woord.


Onder toeziend oog van het nieuwe bruidspaar zetten de getuigen de handtekeningen.




En daarna snel de bordesfoto voordat het weer begint te regenen. 


Thuis stond de champagne en de taart te wachten, niks weddingcake, gewoon lekker verschillende taarten om uit te kiezen.  





Het diner was ook op loopafstand, zodat er geen tijd werd verspild om door te gaan met het feest.



De gesprekken werden steeds geanimeerder en de vergelijking met de "grumpy old men"  uit de Muppets werd snel gemaakt voor de foto hieronder.



Het was een mooie zaterdagmiddag en een goede voorbereiding op het feest in de Ukraine in juli.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten